About me

Bram de Leeuw

Mijn Ebook, dat "The Art of Chain Sawing" heet, is online beschikbaar. Voor mijn andere blog maak ik een YouTube-kanaal genaamd "Mijn kanaal" of "Mijn kanaal (Mijn kanaal voor ketting zagen)." Ik maakte een blog op Facebook genaamd Deense Chain Sawing Blog dat u zich abonneren op hier. Ik heb ook een Facebook-pagina, die u hier zien.

The Art of Chain Sawing (ook bekend als The Art of Chainsawing) is een zeer populaire blog over kettingzaagen. Het heeft ongeveer 9.000.000 lezers in totaal. Ik ben niet eens zeker dat mijn blog is echt populair. Het leek me gewoon een goed idee om mijn boek, het boek en mijn Youtube-kanaal in de gaten te houden, zodat ik de groei kan bijhouden. Het is niet een zeer grote onderneming, maar er zijn een paar dingen die ik wil zien. De eerste is een link naar het boek. Dit zou een leuke manier voor mensen om het boek te kopen op Amazon als ze in de VS. Het zou een goede manier zijn om mijn naam ook te eer te geven.

Leven

Toen ik mijn studie afrondde, studeerde ik business aan de Universiteit van Amsterdam (NU Amsterdam) en werd ik bedrijfshoogleraar aan de Faculteit Management en Economie van de Universiteit Antwerpen. In 2012 ben ik lid geworden van de Nederlandse Raad van de Wereldgezondheidsorganisatie (DG Gezondheid) en werk nu in een onderzoeksteam in Nederland, om innovatieve manieren te ontwikkelen om de ziektelast te verminderen, de gezondheidszorg te verbeteren en de kwaliteit van leven te verbeteren. In 2016 verhuisde ik naar de Verenigde Staten om een nieuw internationaal project over gezondheidseffecten van luchtvervuiling te leiden.

Ik ben lid van de Kettering University Advisory Board. Ik heb drie boeken gepubliceerd over onderwerpen in voeding, epidemiologie, voedselveiligheid en menselijke voeding: "Sustainable Nutrition: Sustainable Agriculture in the 21st Century," with David Ludwig, "Rethinking Public Health: Health Economics and Global Health," with Stephen M. Green, "Global Health and Global Food Security," with Stephen M.

Mijn vader zei altijd tegen me: "Ik hou niet van kettingzagen. Mijn vader hield nooit van kettingzagen. Dus laten we eens kijken hoe hij van kettingzagen houdt." Ik was altijd de enige die bovenop de ketting kon staan. Maar toen kreeg ik toestemming van mijn vader en gebruikte mijn hoofd als kettingzaag. Ik ben nu een kettingzaag instructeur en hebben veel plezier in mijn leven.

Ik heb lang geleden ook een kettingzaag demonstratie gedaan, maar mijn vader was er. Ik kreeg te horen dat hij nog nooit had gehoord van een kettingzaag demonstraties. Ik was verrast omdat hij in zijn hele leven veel demonstraties had gezien. Hij keek veel televisie. Ik had mijn zoon bij me zodat ik zijn ervaring met kettingzaagdemonstraties kon krijgen. Ik gaf een demonstratie, dat zei mijn vader altijd toen hij een kind was. Ik rende in het bos op dat moment en ik ging heel snel en ik dacht bij mezelf, "Wat ben ik in godsnaam aan het doen?" Dus ik schreeuwde in mijn hoofd: "Je doodt deze boom, die boom, het is een mier en ik heb de kettingzagen en ik ga deze mier doden." Ik rende op dat moment en mijn vader was op de boom, dus ik raakte de mier met een van de kettingzagen en de mier was dood.

Ik ben geboren in Amsterdam, verhuisde met mijn moeder naar Nederland toen ik 6 jaar oud was, en in 2011 weer bij mijn vader. Ik ben nu werkzaam voor een start-up in de VS genaamd The Grid, dat is een geweldig bedrijf. Ik begon een paar jaar geleden en zijn net gekomen om deze blog om mijn avonturen over de hele wereld te delen met de wereld. Ik ben nog steeds leren en werken aan mijn vaardigheden, maar ik ben erg blij om te bloggen, en ik hoop te blijven doen!

Mijn blog is gevestigd in Nederland, en dus als je toevallig deze blog te bezoeken, ik hoop dat je het leuk vindt en misschien voeg me toe aan uw lijst van blogs die u lezen!

Zoals je zien uit het bovenstaande, mijn blog is in Nederland, maar dat betekent niet dat ik niet bloggen in een verscheidenheid van andere talen! Laat me je vertellen over mijn favoriete talen, degenen die ik vind de meest leuke om te lezen, en de talen waar ik ben het meest trots op, of gewoon degenen die ik ben het meest gepassioneerd over het leren.

Ik heb veel ervaring door mijn eigen experimenten met elektrische kettingzagen.

Ik heb geprobeerd zowel handmatige en elektrische kettingzagen, maar vind altijd de automatische degenen te zwaar en moeilijk te controleren. Ze lijken niet te worden beïnvloed zo veel als handmatige degenen door het koude weer, dus ik zou ze beschouwen als een goede keuze als je in de kou. De kettingzaag die ik heb gekocht is een automatische genaamd Zwart. Zijn vrij zwaar, dat is goed omdat de elektrische is lichter. Ik weet niet het gewicht van de handleiding een, maar het lijkt te zijn rond de 1000g of zo. Je er hier een krijgen. De handleiding heeft een zeer mooi geluid en de snelheid is zeer gecontroleerd. Maar het heeft een zeer groot mes en kan moeilijk te gebruiken in een drukke plaats.